Mecenatge

Des de Cultural Rizoma iniciem una campanya de mecenatge a diversos nivells per tal de garantir el correcte desenvolupament i la continuïtat dels projectes que desenvolupem en el nostre espai de Celrà.
En aquest sentit, tot allò que desenvolupem té una clara vocació pública; les nostres accions van encaminades a generar un espai de trobada per tal de construir relacions i crear comunitat al voltant de la cultura i la creació contemporània.
D’aquesta manera, treballem per donar forma a tota una sèrie de propostes que busquen contribuir al desenvolupament de les bones pràctiques -retribuint econòmicament la feina que fan els i les artistes-, donant sortida i suport als seus projectes i articulant activitats i tallers adreçats a diverses comunitats.
Tot això ho fem amb el suport de diverses administracions i agents, però també necessitem el suport del teixit més proper per garantir que l’activitat que hem dut a terme fins ara pugui seguir endavant!
En aquest sentit, proposem una sèrie d’aportacions que suposen diferents graus de contribució, en funció de les possibilitats i el grau de compromís amb el projecte:

S'estan mostrant 4 resultats