PLANTAR MADUIXES

«Plantar maduixes» és un projecte elaborat conjuntament entre la comunitat educativa del barri de Pont Major i la cooperativa Cultural Rizoma amb el suport del Pla comunitari a Pont Major: Construint ponts per a desenvolupar un espai comú de treball al voltant de l’art i la cultura contemporània destinat a alumnes de cicle infantil de les tres escoles del barri: Bressol, Carme Auguet i Fedac.

Amb «Plantar maduixes» volem apropar i treballar les pràctiques artístiques contemporànies com a eina per pensar, descobrir, experimentar la nostra realitat, el nostre entorn i la relació amb els altres.

El projecte «Plantar maduixes» s’està desenvolupant a redós del curs escolar 2018-2019 i es realitza des del mes d’octubre de 2018 fins al mes de maig de 2019, a través d’un seguit de sessions d’una hora a la setmana realitzades a l’espai cedit pel Centre Cívic de Pont Major.

 

Inaugurem l’exposició «Plantar maduixes» al Bòlit Centre d’Art Contemporani. Girona el dijous 9 de maig a les 18h. Anoteu la data a l’agenda us anirem informant!