PLANTAR MADUIXES

«Plantar maduixes» és un projecte elaborat conjuntament entre la comunitat educativa del barri de Pont Major i Cultural Rizoma amb el suport del Pla comunitari a Pont Major: Construïm ponts. Desenvolupem un espai comú de treball al voltant de l’art i la cultura contemporània, destinat a alumnes de cicle infantil de les tres escoles del barri: Bressol, Carme Auguet i Fedac.

Amb «Plantar maduixes» volem apropar i treballar les pràctiques artístiques contemporànies com a eina per pensar, descobrir, experimentar la nostra realitat, el nostre entorn i la relació amb els altres.

«Plantar maduixes» s’està desenvolupant a redós del curs escolar 2018-2019. S’ha realitzat des del mes d’octubre de 2018 fins al mes de maig de 2019, a través d’un seguit de sessions d’una hora a la setmana realitzades a l’espai cedit pel Centre Cívic de Pont Major.

 


 


 

Dimecres 5 de juny, al Barri de Pont Major va tenir lloc la Jornada Artística Intercentres de les escoles del barri i a la tarda, de 17 a 18 h fem la cloenda dels recursos socioeducatius amb una intervenció oberta al públic i la inauguració de l’exposició «Plantar maduixes» al Centre Cívic Pont Major.


Amb el suport de: