Fotos: Jordi Miquel

Itineraris

Hem realitzat el disseny i contingut dels recursos «Girona de la mà de.. Paco Torres Monsó» i «Girona de la mà de… l’Art Urbà» que hem elaborat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, també disponibles a La Caseta de recursos educatius de l’Ajuntament de Girona. D’altra banda, també a La Caseta, tenim els recursos que hem elaborat a partir dels nostres itineraris culturals: «Girona a l’esguard de les dones» i «Espais d’Art a la Girona Contemporània».

Tallers intergeneracionals

Pel Bòlit, Centre d’Art Contemporàni hem dissenyat el taller intergeneracional “El mètode Diògenes” en el marc de l’exposició “La lliçó de Diògenes” que es desplega als tres espais expositius del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

El taller proposava treballar a partir d’algunes qüestions plantejades en l’exposició per, des de l’acció i el fer, apropar-nos a una metodologia de treball basada en la simplificació, la renúncia, l’eliminació i la depuració de mitjans per pensar el món contemporani.

Actualment estem treballant en el recurs per l’exposició «Les imatges eco» d’Isaki Lacuesta que es portarà a terme del 25 de gener al 28 d’abril de 2019, al Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona i al Centre d’Art Santa Mònica de Barcelona a partir del mes de maig.