Taller intergeneracional al Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. Fotos: Jordi Miquel

Itineraris

Hem realitzat el disseny i contingut dels recursos «Girona de la mà de.. Paco Torres Monsó» i «Girona de la mà de… l’Art Urbà» que hem elaborat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, també disponibles a La Caseta de recursos educatius de l’Ajuntament de Girona. D’altra banda, també a La Caseta, tenim els recursos que hem elaborat a partir dels nostres itineraris culturals: «Girona a l’esguard de les dones» i «Espais d’Art a la Girona Contemporània».

Tallers intergeneracionals i familiars

Pel Bòlit, Centre d’Art Contemporàni hem dissenyat el taller intergeneracional “El mètode Diògenes” en el marc de l’exposició “La lliçó de Diògenes” que es desplega als tres espais expositius del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

El taller proposava treballar a partir d’algunes qüestions plantejades en l’exposició per, des de l’acció i el fer, apropar-nos a una metodologia de treball basada en la simplificació, la renúncia, l’eliminació i la depuració de mitjans per pensar el món contemporani.

També pel Bòlit, Centre d’Art Comtemporani hem elaborat el taller “Visions dobles” que es portarà a terme els dies 17 de febrer, 10 de març i 7 d’abril de 2019. De 12 a 13.30 h al Bòlit_Pou Rodó

El taller familiar «Visions dobles» proposa una aproximació a les idees de repetició i ressonància a partir de l’exposició «Les imatges eco» d’IsakiLacuesta. Ens fixarem en com treballa l’artista i en quins són els temes o inquietuds que perviuen i reapareixen adoptant formes diferents dins la seva filmografia per dur a terme una proposta pràctica explorant l’espai públic pròxim al centre d’art contemporani.
És una activitat gratuïta i us podeu inscriure a: info@bolit.cat o al 972427627
Per participar en l’activitat és necessari portar un dispositiu -telèfon mòbil,tauleta, etc.- que enregistri imatge i/o so digital.