Qui som

Informem que el lloc i el domini www.culturalrizoma.com pertanyen a CULTURAL RIZOMA, SCCL, amb domicili a plaça de l’Església, 8, 17460 Celrà, telèfon +34 654 377 033 i correu electrònic info@culturalrizoma.com. El CIF de CULTURAL RIZOMA, SCCL és F55297188. Aquesta societat figura inscrita inscrita en el full 14849 inscripció 1 del llibre d’inscripcions de societats cooperatives del Servei Territorial de Girona. CULTURAL RIZOMA, SCCL utilitza aquest lloc i domini per al desenvolupament de la seva activitat.

Propietat intel·lectual

La totalitat del contingut d’aquest lloc web, tant els noms comercials, marques, logotips, textos, fotografies, dissenys, referències de productes o altres elements, així com l’estructura del lloc web, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels continguts, estan afectats per drets de propietat intel·lectual i protegits per la llei, drets que els usuaris del web han de respectar. CULTURAL RIZOMA, SCCL els exhibeix amb la finalitat de fer publicitat dels seus serveis, i únicament poden ser utilitzats amb aquest finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de CULTURAL RIZOMA, SCCL.

Els textos i imatges compresos dintre d’aquest lloc web es presenten amb la llicència de creative commons Reconeixement-No comercial. Això permet la generació d’obres derivades sempre que no se’n faci un ús comercial tant de les pròpies de CULTURAL RIZOMA, SCCL, com les que es mostren de terceres persones, totes les imatges i textos de tercers estan referenciats a la pàgina i queden protegides amb la mateixa llicència o s’indica qui té els drets.

No es pot utilitzar l’obra original amb finalitats comercials.

Responsabilitat sobre els continguts

L’usuari d’aquest lloc web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. CULTURAL RIZOMA, SCCL no es responsabilitza dels errors u omissions que puguin afectar els seus continguts. Tot i que CULTURAL RIZOMA, SCCL actua de bona fe, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. En aquest sentit CULTURAL RIZOMA, SCCL manifesta que les referències dels preus i serveis que es presenten a www.culturalrizoma.com tenen una funció exclusivament informativa.

CULTURAL RIZOMA, SCCL no podrà ser considerada responsable per cap dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per cap actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella s’hi facilita.

Galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s’usen per a registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests fitxers s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials pel vostre equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com l’idioma seleccionat, dades d’accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també poden ser utilitzades per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc web. Per exemple, des quina pàgina web s’ha accedit, o si ha utilitzat un “banner” publicitari per arribar.

CULTURAL RIZOMA, SCCL utilitza les galetes necessàries i essencials perquè utilitzeu el lloc web i us permetin moure lliurement.

El nostre lloc web pot conté enllaços de xarxes socials: Facebook i Instagram de les que no podem controlar les galetes utilitzades per aquestes xarxes externes.

Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs alienes, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

¿Quin us es dóna als diferents tipus de galetes? Segons la seva finalitat:

Galetes tècniques: Les galetes tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Galetes analítiques: Les galetes analítiques són les utilitzades pel nostre web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències del les persones usuàries del mateix per tal de millorar l’oferta de productes i serveis.

Segons el termini:

Galetes de sessió: Les galetes de sessió son aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al finalitzar. Galetes persistents: Aquestes galetes queden emmagatzemades al terminal de l’usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web. I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte? Per complir amb la legislació vigent, hem de demanar el vostre permís per gestionar galetes. Si decidiu no autoritzar el tractament indicant la no conformitat, només utilitzaríem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació per la nostra web. En aquest cas, no emmagatzemaríem cap galeta. En el cas de seguir navegant pel nostre lloc web sense denegar la vostra autorització implica que accepteu el seu ús.

Tingui en compte que si rebutja o esborra les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les vostres preferències, algunes característiques dels llocs web no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que navegueu per la nostra web haurem de sol·licitar de nou la vostra autorització per a l’ús de galetes.

Si tot i així, decidiu modificar la configuració del vostre accés al lloc web, heu de saber que és possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al vostre equip en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del vostre navegador:

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del vostre navegador.

Per evitar aquests desajustos, podeu accedir directament des de les opcions del vostre navegador que es troben generalment al menú “Opcions”, a la secció de “Privacitat”. (Consulteu l’ajuda del seu navegador per més informació.)

Si esteu d’acord amb la política de galetes cliqueu a botó acceptar del missatge que apareix al nostre lloc web.

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es

Google analytics

Amb la finalitat de garantir el millor servei a l’usuari, CULTURAL RIZOMA, SCCL fa ús de Google Analytics per ajudar a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. Google Analytics és una aplicació que utilitza galetes que són fitxers de text que s’emmagatzemen en el seu ordinador per recopilar estadístiques i informes de navegació per tal de millorar la nostra pàgina, analitzar el nombre de visites que hem rebut, hores de més trànsit, etc., així com la informació relacionada amb l’activitat de la pàgina. Google processarà la informació en els seus servidors amb la finalitat de prestar el servei a aquest lloc web i podrà transmetre la informació a tercers per imperatiu legal o a aquells que processin la informació per compte de Google. En aquest procés, Google s’obliga a no associar la direcció IP de l’usuari amb cap altra dada.

Aquesta web no utilitza galetes vinculades a plataformes publicitàries per a l’elaboració de perfils a partir de preferències i comportaments de navegació. En cap cas aquesta web realitza processos de rastreig o seguiment a través de galetes.

Si voleu deshabilitar el seguiment de google analytics podeu baixar-vos el complement que han crear a la següent adreça:

Quines dades recollim i per a què

En compliment amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades GDPR, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, CULTURAL RIZOMA, SCCL informa que la recollida de les dades que vostè proporciona en el formulari web és per estar en contacte amb vostè i per proporcionar actualitzacions de les seves activitats i serveis enviades per correu electrònic en el butlletí de notícies. Les dades recollides en la pàgina de mecenatge nomès s’utilitzaran per donar-vos d’alta com a mecenes de Cultural Rizoma, i en cap cas seràn reutilitzades pel butlletí de noticies o cap altre ús.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Pot canviar d’opinió a qualsevol moment fent clic a l’enllaç de modificació de les dades o cancel·lació de subscripció en el peu de qualsevol correu electrònic que rebi de nosaltres, o posant-se en contacte amb nosaltres en info@culturalrizoma.com. Tractarem la seva informació amb respecte.

L’objectiu és facilitar la navegació de l’usuari

La política de privadesa i el present avís legal d’aquest lloc web, així com la resta del seu contingut, s’han realitzat respectant en tot moment la legislació que li és aplicable, en especial, la les normatives vigents en protecció de dades GDPR i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i podran ser revisats i modificats en qualsevol moment a fi d’adaptar-se a qualsevol modificació de la legislació vigent. En aquest cas, el nou contingut és aplicable des del moment en què la seva modificació sigui publicitada en el lloc web, i sigui accessible per als seus usuaris. L’ús del lloc web, així com l’accés pels usuaris i la navegació a través del mateix, és lliure, però implica l’acceptació expressa i el compliment de la política de privadesa i l’avís legal d’aquest lloc web i de la legislació espanyola aplicable. Així mateix, determinats usos del mateix impliquen la necessària acceptació de les condicions contractuals que regeixin aquest ús. Tota controvèrsia o conflicte que pugui sorgir com a conseqüència de l’ús del lloc web serà resolt d’acord amb la legislació vigent a Espanya, i se sotmetrà a la jurisdicció i competència dels jutjats i tribunals del domicili de l’usuari, quan aquest es trobi a Espanya, o a la dels jutjats i tribunals de Girona, quan es trobi fora d’Espanya.

Legislació i jurisdicció aplicable

Aquestes condicions queden subjectes a l’Ordenament jurídic espanyol. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l’accés de la pàgina Web, l’Usuari i La Societat acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals del domicili de la persona usuària quan aquesta es trobi a Espanya, o a la dels jutjats i tribunals de Girona, quan es trobi fora d’Espanya.

Les persones usuàries de la nostra web són conscients de tot l’exposat i ho accepten voluntàriament.