ACTIVITATS

#03

Exploradores a l’abisme

Amb l’activitat «Exploradores a l’abisme» ens endinsarem en l’exposició «Acte de presència» d’Azahara Cerezo per recórrer el llindar de la proposta «Salvar un abisme». Parlarem de les relacions entre la intervenció artística i la paraula, de la literatura que configura imatges i les relacions de visibilitat/invisibilitat en l’obra de Cerezo partint d’algunes referències literàries. Una vegada immerses en la profunditat realitzarem una intervenció a l’espai que restarà fins a la finalització de l’exposició.
 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 30/11/2018
Hora: 19 h
Durada activitat: 1h

#02

Presentació aplicació mòbil «Itineraris contemporanis»

El divendres, 16 de novembre, presentarem l’aplicació mòbil «Itineraris contemporanis» farem el recorregut per la ciutat de Girona per conèixer la història dels espais, els i les artistes vinculades i visitarem les exposicions que estan programades. Per finalitzar presentarem la resta de rutes de les comarques al Centre Cultural La Mercè i farem una copa de cava.

Lloc on comença l’itinerari: Bòlit_St_Nicolau. Plaça Santa Llúcia,1 (Girona)
Hora: 18,30 h
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Finalitza al Centre Cultural la Mercè a les 20 h i fem la presentació i la copa de cava.

«Itineraris contemporanis» és una aplicació que proposa un recorregut per conèixer espais, projectes i artistes contemporanis a les comarques de Girona: Olot, Girona, Celrà, La Bisbal de l’Empordà i Torroella de Montgrí.

«Itineraris contemporanis» vol visibilitzar i, alhora, documentar les pràctiques artístiques relacionant-les amb el territori, geolocalitzar les institucions però també donar veu a aquells projectes que neixen de les persones, moltes vegades dels i les artistes i que teixeixen una xarxa pròpia que enriqueix la cultura contemporània.

Amb el suport de:
logo_generalitat_cultura

#01

Actuació Els Mals Endreços

Els Mals Endreços estan en ruta amb la seva caravana plena de música a les comarques de Girona i arribaran a la plaça de l’Església de Celrà el dia 4 d’octubre a les 20 h.

En David Codina i Bosch i en Pau Marcos i Vicens ens ofereixen com ells mateixos ens expliquen: Composicions pròpies i impròpies, improvisacions previstes i interpretacions sobtades, acords i desacords pels amants de les emocions lleus i les intenses, de la intimitat a l’aire lliure, dels inclassificables i els desclassificats, de la utilitat de l’inútil i de l’inusual quotidià.

Podeu entrar al seu canal de youtube per fer un petit tastet.

Més imatges al nostre flickr

Organitzem: Üdelbac i Cultural Rizoma