ACTIVITATS

#08

Caminada cap al polvorí

En el marc de l’exposició «Un pati, una merla i un tros de ferralla» us proposem una activitat en la qual partint de l’exposició anirem a conèixer “allò que amaga el territori” i que, per l’artista, ha estat el detonant del tríptic, del gest vinculat a la població de Celrà. Com els dijous és dia de ressupó a La Fàbrica us proposem per finalitzar, si us ve de gust, anar al sopar i concert. Com s’ha de reservar prèviament us agrairíem confirmació abans del dimarts 23 de juliol.

Lloc: Sortida de Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà) per anar cap al polvorí de l’antic camp d’aviació. És una mitja hora caminant, porteu calçat còmode.
Dia: 25/07/2019
Hora: de 18,30 a 20,30 h.

* Activitat oberta i gratuïta, si voleu venir al “ressupó” haurieu de reservar al correu info@culturalrizoma.com
 

#07

ARBAR: Presentació publicacions

Presentació de dues publicacions produïdes per Arbar, Centre d’Art i Cultura (Vall de Santa Creu, Port de la Selva), que recullen els processos d’investigació duts a terme pels artistes Jordi Mitjà i Jaime Vallaure i La Comunidad Sanguínea (Elisa Lozano, Juan i Jorge Vallaure Lozano) en el marc de la seva participació en el Cicle “Substrat ontogènic: processos performatius”.

Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 07/06/2019
Hora: de 19 a 20,30 h.

* Activitat oberta i gratuïta
 

#06

Vermut battle

Coincidint amb la cloenda de l’exposició «Tot el que fem, ho fem per carregar-nos-ho tot» de Jordi Mitjà (Figueres, 1970) a Cultural Rizoma, proposem una visita guiada a càrrec de l’artista i un posterior vermut musical, que es planteja com una ‘batalla’ de hits entre el mateix artista i pierre d. la (Saragossa, 1969), poeta visual i artista plàstic.

Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 25/05/2019
Hora: 12h
* Activitat oberta i gratuïta
 


#05

Totes les històries possibles

En el marc de la celebració del Dia Internacional de l’Art, i partint de la proposta de Jordi Mitjà per a l’exposició «Tot el que fem, ho fem per carregar-nos-ho tot», plantegem un taller obert en el qual treballarem la manipulació d’imatges d’obres rellevants de la Història de l’Art per tal de construir-ne el nostre relat alternatiu.

Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 13/04/2019
Hora: 10 a 14 h
* Taller obert i gratuït adreçat a persones de qualsevol edat
 


#04

A flor de pell

Qui busca, troba. “A flor de pell” és un taller que proposa de forma pràctica la observació del paisatge i d’aquells elements íntims i ínfims que el conformen, fonent-se amb la propia percepció i vivències que atorguen valor i sentit. El taller vol donar eines per sensibilitzar-se davant la qualitat de materials pobres i les seves possibilitats creatives, explorant en el dibuix símils que succeeixen a la pell. Partirem del passeig i la observació, el diàleg i la pràctica conjunta en el procés creatiu.
 

Finalment farem dues activitats, el divendres l’artista Mercedes Mangrané realitzarà el taller «A flor de pell» i farem una cerveseta artesana i unes patates. El dissabte el realitzarem nosaltres i igualment farem un finissage amb una cerveseta artesana i unes patates.

 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 15/03/2019
Hora: 18 a 19,30 h
Durada activitat: 1,30h
* apte per adults, joves i petits (a partir de 6 anys), 10 places
Taller gratuït
 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 16/03/2019
Hora: 11 a 13,30 h
Durada activitat: 1,30h
* apte per adults, joves i petits (a partir de 6 anys), places exhaurides.
Taller gratuït
 

Obrim places per realitzar el taller el divendres dia 15, a les 18 h

Inscripció prèvia.

#03

Exploradores a l’abisme

Amb l’activitat «Exploradores a l’abisme» ens endinsarem en l’exposició «Acte de presència» d’Azahara Cerezo per recórrer el llindar de la proposta «Salvar un abisme». Parlarem de les relacions entre la intervenció artística i la paraula, de la literatura que configura imatges i les relacions de visibilitat/invisibilitat en l’obra de Cerezo partint d’algunes referències literàries. Una vegada immerses en la profunditat realitzarem una intervenció a l’espai que restarà fins a la finalització de l’exposició.
 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 30/11/2018
Hora: 19 h
Durada activitat: 1h

#02

Presentació aplicació mòbil «Itineraris contemporanis»

El divendres, 16 de novembre, presentarem l’aplicació mòbil «Itineraris contemporanis» farem el recorregut per la ciutat de Girona per conèixer la història dels espais, els i les artistes vinculades i visitarem les exposicions que estan programades. Per finalitzar presentarem la resta de rutes de les comarques al Centre Cultural La Mercè i farem una copa de cava.

Lloc on comença l’itinerari: Bòlit_St_Nicolau. Plaça Santa Llúcia,1 (Girona)
Hora: 18,30 h
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Finalitza al Centre Cultural la Mercè a les 20 h i fem la presentació i la copa de cava.

«Itineraris contemporanis» és una aplicació que proposa un recorregut per conèixer espais, projectes i artistes contemporanis a les comarques de Girona: Olot, Girona, Celrà, La Bisbal de l’Empordà i Torroella de Montgrí.

«Itineraris contemporanis» vol visibilitzar i, alhora, documentar les pràctiques artístiques relacionant-les amb el territori, geolocalitzar les institucions però també donar veu a aquells projectes que neixen de les persones, moltes vegades dels i les artistes i que teixeixen una xarxa pròpia que enriqueix la cultura contemporània.

Amb el suport de:
logo_generalitat_cultura

#01

Actuació Els Mals Endreços

Els Mals Endreços estan en ruta amb la seva caravana plena de música a les comarques de Girona i arribaran a la plaça de l’Església de Celrà el dia 4 d’octubre a les 20 h.

En David Codina i Bosch i en Pau Marcos i Vicens ens ofereixen com ells mateixos ens expliquen: Composicions pròpies i impròpies, improvisacions previstes i interpretacions sobtades, acords i desacords pels amants de les emocions lleus i les intenses, de la intimitat a l’aire lliure, dels inclassificables i els desclassificats, de la utilitat de l’inútil i de l’inusual quotidià.

Podeu entrar al seu canal de youtube per fer un petit tastet.

Més imatges al nostre flickr

Organitzem: Üdelbac i Cultural Rizoma


Amb el suport de: