ACTIVITATS

#10

Dues molars de mamut

Conversa amb Irene Solà i presentació del llibre “Canto jo i la muntanya balla”
Amb motiu de l’exposició «Dues molars de mamut» i en col·laboració amb la Biblioteca de Celrà, Irene Solà ens parlarà del seu trànsit sense complexos entre dues disciplines, la visual i la literària, que se serveixen l’una de l’altra. Alhora ens presentarà i parlarà del seu últim llibre «Canto jo i la muntanya balla».
 
Dia: 14 de novembre
Hora: 19 h.
Lloc: Biblioteca de Celrà (Crta. Juià, 46)
Col·labora amb nosaltres:
 

 

#09

Dues molars de mamut

Amb motiu de l’exposició «Dues molars de mamut», Irene Solà estarà treballant al nostre espai vestint un relat que parteix d’una recerca prèvia realitzada entorn de la Vall de Bianya. El text resultant s’acabarà incorporant a l’exposició i, paral·lelament, formarà part de l’itinerari de la Bianyal 2019.

El procés d’escriptura es planteja obert al públic, per això us convidem a visitar a l’artista durant els següents dies per tal de participar en la construcció d’aquest relat.

Lloc:
Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dies:
dissabte 21 de setembre d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
dimarts 24 de setembre de 17 a 20 h
dimecres 25 de setembre d’11 a 14 h
 
* Activitat oberta i gratuïta. Si teniu clar la data i hora que voleu venir, envieu un correu a info@culturalrizoma.com

Conversa amb Irene Solà i presentació del llibre “Canto jo i la muntanya balla”
Dia: 14 de novembre
Hora: 19 h.
Lloc: Biblioteca de Celrà (Crta. Juià, 46)

Col·labora amb nosaltres:

 

 

Crèdit imatge:
Elephas primigenius / Molar de mamut
Museus d’Olot
Número de registre: 2604
 

#08

Caminada cap al polvorí

En el marc de l’exposició «Un pati, una merla i un tros de ferralla» us proposem una activitat en la qual partint de l’exposició anirem a conèixer “allò que amaga el territori” i que, per l’artista, ha estat el detonant del tríptic, del gest vinculat a la població de Celrà. Com els dijous és dia de ressupó a La Fàbrica us proposem per finalitzar, si us ve de gust, anar al sopar i concert. Com s’ha de reservar prèviament us agrairíem confirmació abans del dimarts 23 de juliol.

Lloc: Sortida de Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà) per anar cap al polvorí de l’antic camp d’aviació. És una mitja hora caminant, porteu calçat còmode.
Dia: 25/07/2019
Hora: de 18,30 a 20,30 h.

* Activitat oberta i gratuïta, si voleu venir al “ressupó” haurieu de reservar al correu info@culturalrizoma.com
 

#07

ARBAR: Presentació publicacions

Presentació de dues publicacions produïdes per Arbar, Centre d’Art i Cultura (Vall de Santa Creu, Port de la Selva), que recullen els processos d’investigació duts a terme pels artistes Jordi Mitjà i Jaime Vallaure i La Comunidad Sanguínea (Elisa Lozano, Juan i Jorge Vallaure Lozano) en el marc de la seva participació en el Cicle “Substrat ontogènic: processos performatius”.

Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 07/06/2019
Hora: de 19 a 20,30 h.

* Activitat oberta i gratuïta
 

#06

Vermut battle

Coincidint amb la cloenda de l’exposició «Tot el que fem, ho fem per carregar-nos-ho tot» de Jordi Mitjà (Figueres, 1970) a Cultural Rizoma, proposem una visita guiada a càrrec de l’artista i un posterior vermut musical, que es planteja com una ‘batalla’ de hits entre el mateix artista i pierre d. la (Saragossa, 1969), poeta visual i artista plàstic.

Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 25/05/2019
Hora: 12h
* Activitat oberta i gratuïta
 


#05

Totes les històries possibles

En el marc de la celebració del Dia Internacional de l’Art, i partint de la proposta de Jordi Mitjà per a l’exposició «Tot el que fem, ho fem per carregar-nos-ho tot», plantegem un taller obert en el qual treballarem la manipulació d’imatges d’obres rellevants de la Història de l’Art per tal de construir-ne el nostre relat alternatiu.

Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 13/04/2019
Hora: 10 a 14 h
* Taller obert i gratuït adreçat a persones de qualsevol edat
 


#04

A flor de pell

Qui busca, troba. “A flor de pell” és un taller que proposa de forma pràctica la observació del paisatge i d’aquells elements íntims i ínfims que el conformen, fonent-se amb la propia percepció i vivències que atorguen valor i sentit. El taller vol donar eines per sensibilitzar-se davant la qualitat de materials pobres i les seves possibilitats creatives, explorant en el dibuix símils que succeeixen a la pell. Partirem del passeig i la observació, el diàleg i la pràctica conjunta en el procés creatiu.
 

Finalment farem dues activitats, el divendres l’artista Mercedes Mangrané realitzarà el taller «A flor de pell» i farem una cerveseta artesana i unes patates. El dissabte el realitzarem nosaltres i igualment farem un finissage amb una cerveseta artesana i unes patates.

 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 15/03/2019
Hora: 18 a 19,30 h
Durada activitat: 1,30h
* apte per adults, joves i petits (a partir de 6 anys), 10 places
Taller gratuït
 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 16/03/2019
Hora: 11 a 13,30 h
Durada activitat: 1,30h
* apte per adults, joves i petits (a partir de 6 anys), places exhaurides.
Taller gratuït
 

Obrim places per realitzar el taller el divendres dia 15, a les 18 h

Inscripció prèvia.

#03

Exploradores a l’abisme

Amb l’activitat «Exploradores a l’abisme» ens endinsarem en l’exposició «Acte de presència» d’Azahara Cerezo per recórrer el llindar de la proposta «Salvar un abisme». Parlarem de les relacions entre la intervenció artística i la paraula, de la literatura que configura imatges i les relacions de visibilitat/invisibilitat en l’obra de Cerezo partint d’algunes referències literàries. Una vegada immerses en la profunditat realitzarem una intervenció a l’espai que restarà fins a la finalització de l’exposició.
 
Lloc: Cultural Rizoma. Plaça Església,8 (Celrà)
Dia: 30/11/2018
Hora: 19 h
Durada activitat: 1h

#02

Presentació aplicació mòbil «Itineraris contemporanis»

El divendres, 16 de novembre, presentarem l’aplicació mòbil «Itineraris contemporanis» farem el recorregut per la ciutat de Girona per conèixer la història dels espais, els i les artistes vinculades i visitarem les exposicions que estan programades. Per finalitzar presentarem la resta de rutes de les comarques al Centre Cultural La Mercè i farem una copa de cava.

Lloc on comença l’itinerari: Bòlit_St_Nicolau. Plaça Santa Llúcia,1 (Girona)
Hora: 18,30 h
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Finalitza al Centre Cultural la Mercè a les 20 h i fem la presentació i la copa de cava.

«Itineraris contemporanis» és una aplicació que proposa un recorregut per conèixer espais, projectes i artistes contemporanis a les comarques de Girona: Olot, Girona, Celrà, La Bisbal de l’Empordà i Torroella de Montgrí.

«Itineraris contemporanis» vol visibilitzar i, alhora, documentar les pràctiques artístiques relacionant-les amb el territori, geolocalitzar les institucions però també donar veu a aquells projectes que neixen de les persones, moltes vegades dels i les artistes i que teixeixen una xarxa pròpia que enriqueix la cultura contemporània.

Amb el suport de:
logo_generalitat_cultura

#01

Actuació Els Mals Endreços

Els Mals Endreços estan en ruta amb la seva caravana plena de música a les comarques de Girona i arribaran a la plaça de l’Església de Celrà el dia 4 d’octubre a les 20 h.

En David Codina i Bosch i en Pau Marcos i Vicens ens ofereixen com ells mateixos ens expliquen: Composicions pròpies i impròpies, improvisacions previstes i interpretacions sobtades, acords i desacords pels amants de les emocions lleus i les intenses, de la intimitat a l’aire lliure, dels inclassificables i els desclassificats, de la utilitat de l’inútil i de l’inusual quotidià.

Podeu entrar al seu canal de youtube per fer un petit tastet.

Més imatges al nostre flickr

Organitzem: Üdelbac i Cultural Rizoma


Amb el suport de: