Project Description

programa_public_commutacions_si_et_torno_a_veure

Si et torno a veure
Programa públic vinculat a ‘Commutacions’

Si et torno a veure és un projecte dissenyat i facilitat per Lo Relacional en el marc del programa Commutacions de Cultural Rizoma.

La proposta dialoga amb el procés d’experimentació i creació de tres artistes: Anna Dot, Roc Parés i Job Ramos i s’estructura en 3 sessions de treball i una activitat oberta al públic general en format de Ràdio Show.

Escolta el podcast del Ràdio Show aquí:

programa_public_commutacions_si_et_torno_a_veure
programa_public_commutacions_si_et_torno_a_veure

Ens preguntem quin tipus de pràctiques, formes de socialització i d’experimentació podem activar en aquest context social marcat pel distanciament físic i social. Ens preguntem com reactivar i ampliar les xarxes afectives que emergeixen quan habitem l’espai públic de manera col·lectiva. Ens preguntem com escoltar-nos, mirar-nos i sentir-nos sense tocar-nos.

Et proposem jugar, amb i des de la distància. Et proposem qüestionar la normalitat per perdre el nord i trobar-nos en altres latituds. Et proposem experimentar amb, des de i cap a les cures. Et proposem crear col·lectivament amb altres persones de Celrà, que pot ser ja coneixes o encara no.

Què et sembla si ens trobem i experimentem amb la performance, el moviment, el so i el joc? Ens trobem i després, si et torno a veure

programa_public_commutacions_si_et_torno_a_veure

Amb el suport de: