Rita Andreu Vaquer
(Barcelona, 1986)

Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Girona i Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Fundació UdG.

La seva pràctica professional bascula entre la curadoria i la coordinació de projectes i el disseny de programes i propostes pedagògiques vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies. Paral·lelament ha coordinat la producció de publicacions i llibre d’artista i ha impartit conferències i tallers al voltant de l’edició contemporània.

Si voleu conèixer més: Rita Andreu

azahara cerezo


Azahara Cerezo
(Celrà, Girona. 1988)

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Universitat Politècnica de València.

Combina el seu treball com a artista amb altres pràctiques professionals de coordinació i desenvolupament de projectes, sobretot vinculats als formats digitals. Els seus interessos oscil·len entre l’abstracció de la virtualitat i la materialitat del terra que trepitgem.

Si voleu conèixer més: Azahara Cerezo


Mar Serinyà Gou

(Torroella de Montgrí, 1986)

Per la Mar, l’art és una eina de coneixement, creixement i alliberació que l’ajuda a entendre el seu món interior i, al mateix temps, el món on viu.

Eurítmia és una paraula d’origen grec que significa ritme harmoniós/ritme de la bellesa i defineix molt bé la seva passió per l’estudi del ritme del procés creatiu. Llicenciada en Belles Arts i Màster de creació artística per Universitat de Barcelona. Grau professional de cant pel Conservatori municipal de música de Barcelona i alhora formada en diverses disciplines de consciència corporal.

Si voleu conèixer més: Mar Serinyà Gou


Olga Taravilla Baquero

(Reus, 1970)

Els estudis que han marcat la seva trajectòria van començar a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona amb el Graduat en Pintura i Escultura, per a continuar amb la llicenciatura en Història de l’Art i el Màster en recerca en Humanitats per la Universitat de Girona.

Al llindar entre la creació artística i la recerca, entre moltes altres inquietuds, camina amb la convicció de què el que la conforma com a persona són els dubtes, quelcom que la duu a caminar com una funambulista entre disciplines, lletres i formes, colors i volums, entre el passat i la contemporaneïtat. Gira, regira i hi torna.

Entre els fils possibles de la seva geografia, el seu focus actualment està centrat en la recerca constant de com, a més a més, pot comunicar-ho. Així neixen els projectes d’investigació històrica, la mediació artística, els treballs en comunitat, els mapes per on caminar, les hibridacions una vegada darrere l’altra. Què vol dir cultura?

Si voleu conèixer més: Olga Taravilla Baquero

Localització
Plaça de l’Església, 8 | 17460 Celrà
Telèfon: (+34) 654 377 033
Email: info@culturalrizoma.com

Horari d’obertura
En hores convingudes contactant prèviament a info@culturalrizoma.com

Si vols rebre informació sobre la programació i activitats de Cultural Rizoma subscriu-te al nostre butlletí aquí.